Rally   28/06/24

Karlshøj i aktion i Saarland-Pfalz
Kørte noter til Mascot Rally natten før DSR 3 i Herning og blev nummer to i RC4-klassen
Først en krævende eksamen i det medicinske studium, fulgt af en runde i Dansk Super Rally, så en sviptur til Grækenland og dernæst til Hamborg for at møde sin co-driver på vejen til den fjerde runde af det tyske mesterskab i ADAC Saarland-Pfalz Rally.


Lasse Karlshøj kørte strategisk i Mascot rally. Både på grund af omskifteligt vejr og føre og for at holde bilen klar til weekendens ADAC Rallye Saarland-Pfalz
(Foto: Morten Dam)

Der er fart over feltet for Lasse Karlshøj fra Lille Skensved!

Tidligere i år har han kørt ADAC Atronics Rallye Sulingen og de første runder af Dansk Super Rally 2024 sammen med Isabell Kvick fra Maribo, men i den tredje afdeling af DSR-turneringen, Rally Mascot i Herning, havde han Mads Dalsager med som vikar for Isabell Kvick, der var optaget af eksamen.

I weekendens tyske mesterskabsrunde har han en ny vikar i co-driverens sæde, nemlig den rutinerede Ole Frederiksen fra Skibby.


Dagen før Mascot fik Lasse Karlshøj overstået en eksamen, fik kørt noter om natten og sluttede den tredje DSR-runde med en andenplads i RC4-klassen og er nummer 11 i den samlede pointstilling i DSR-turneringen
(Foto: Morten Dam)

I Mascot Rally sluttede Lasse Karlshøj i sin Peugeot 208 Rally4 atter i feltets Top-10 og på en andenplads i RC4-klassen efter Casper Venning og Kristian Birk, Herlufmagle, i Renault Clio R3T og foran Jens Chr. Pilgaard og Ager Kvist, Holstebro, i Ford Fiesta R2T.

- Det var mit og Mads´ første rally sammen, men det gik faktisk fint. Efter min eksamen fik vi kørt noter om natten, så vi var måske ikke helt på toppen i rallyet dagen efter, men vi gennemførte uden fejl og problemer og fik forbedret det samlede pointregnskab, fastslog Lasse Karlshøj i pausen mellem den danske og tyske mesterskabsrunde, og tilføjede:

- Jeg forsøgte at give Casper Venning kamp til stregen, men med mit og Isabells uheld i den foregående DSR-runde in mente og en forestående entré i weekendens tyske rally afstod jeg fra forsøg på at finde de sidste sekunder.

Karlshøj og Kvick udgik efter en mislykket nedbremsning og et sammenstød med en jordvold i forrige måneds sønderjydske DSR-runde.


I ADAC-turneringens fjerde runde starter Lasse Karlshøj sammen med Ole Frederiksen som nummer 18 og mellem de førende tyske Rally4-kørere
(Foto: Morten Dam)

I weekenden starter Lasse Karlshøj og Ole Frederiksen sammen med otte tyske konkurrenter inklusive de førende i ADAC-turneringens RC4-klasse; Tom Kässer, Max Schumann, Patrick Pusch og Colin Dünker, som alle deltog i forrige måneds krævende ADAC Rallye Mittelrhein, som også havde otte danske hold på startlisten, men ikke Lasse Karlshøj, som i stedet kan se frem til weekendens godt 436 kilometer lange Rallye Saarland-Pfalz og 12 hastighedsprøver med en samlet distance på 135 kilometer.

Morten Dam - autoMOTIV/specialpress


 
Reklamer

Yokohama Advan dæk


H.I. Auto


Bruno Hansen Motorsport