Dansk Super Rally   27/06/24

En helt kanon dag for Boisen Motorsport
I lørdags kørte vi 3. afdeling af DM. En dag der stod på uforudsigeligt vejr og skiftende underlag. Vi kørte i alt 10 prøver fordelt på 5 forskellige. Otte rundbaner, og to gennemgående, en megafed rallysprint-prøve lige op ad servicepladsen og en lille tur på skadestuen.

Fredag brugte vi dagen på at køre noter, efter at have kørt alle prøver igennem vare både Kim og Emilie skeptiske. Det var nogle prøver med mange ligeud noter og ikke så mange sving. Vi var bange for at motoren ikke ville kunne holde til det.

Dog allerede efter prøve 1 om lørdagen havde vi en helt anden mening om prøverne, de var fede og hurtige lige efter Emilies smag: ”det ingen hemmelighed at jeg nogle gange kan have svært ved at følge med i noterne når der er mange sving og korte afstande, så at have nogle prøver hvor jeg kunne følge med var en virkelig fed oplevelse” siger Emilie.


BMW’en på grus
(Foto: Allan Post)

I alt skulle vi køre 15-20 km grus. Så både Kim og Emilie var lidt spændte på det da det ikke ligefrem optimalt for en baghjulstrækker. Dog var det noget fedt grus at køre i ”bortset fra at vi tidsmæssigt ikke kan følge med, er det fedt at køre grus og megasjovt at køre sidelæns” siger Kim.

Der var et par gange hvor jeg blev nødt til at kigge ud af sideruden, ved mig for at se vejen fordi de vi kørte så sidelæns” fortæller Emilie

Lige op ad servicepladsen blev rallysprint prøven kørt. HOLD K*** en fed prøve. Den indeholder så mange fede ting, vognbaneskift, en lille sløjfe på grus ved et lille skovområde, en cykelsti og en hel masse fart, det er ikke hver dag man kører topfart inde i byen, lige efter bogen for Kim og Emilie. Resultatet af den prøve var derfor også rigtigt godt og vi vandt dermed også DM i rallysprint i vores klasse – så nu kan Emilie også kalde sig danmarksmester i rallysprint. Udover det var første gang vi vandt i rallysprint, var det også første gange at vi havde vores nye servicemand Thomas med. En ung gut fra vores hjemby Broager. Han klarede det helt til UG og passer spot on i Boisen Motorsport.


I mål efter en kanon dag
(Foto: Allan Post)

Midt på dagen havde vi dog en lille uheldig situation, Kim skulle tage sele på men kommer uheldigvis til at skære hele sin tommelfinger op, så med blod på køredragt og på noterne, dog uden en eneste dråbe blod i bilen, kørte vi igen ud på prøverne. Men da tommelfingeren ikke stoppede med at bløde, måtte Kim og Emilie et smut på skadestuen på vej hjem. Efter to timer i venteværelset på skadestuen kunne Kim og Emilie endelig vender snuden hjemad efter en rigtigt god dag med nogle gode resultater. Vi har en solid føring til DM i vores klasse og ligger nu 3. i det generelle mesterskab, som vi er meget tilfredse med, taget i betragtning af at vi kører i en historisk bil fra det forrige årtusinde, for slet ikke at tale om alderen på chaufføren.

Boisen Motorsport


Læs mere om:
 • Emilie Boisen
 • Kim Boisen
 • Herning
 • 22/06/24 - Herning - Dansk Super Rally - DM

 •  
  Reklamer

  H.I. Auto


  Yokohama Advan dæk


  Bruno Hansen Motorsport