Dansk Super Rally   19/06/24

Team Hyllinge Racing klar til Mascot Rally Herning
Mascot Rally Herning er DM3/Dansk Super Rally, og det er kun knap en måned siden teamet sidst var i aktion til DM2, så John Frederiksen ’lodsen’ og Brian ’lille’ Larsen burde stadig have racepacen siddende på rygraden, og bilen ’etteren’ er gennemgået og tjekket igennem.

Til det sidste DM i Aabenraa forsvandt alt strømmen pludselig, i cirka 25 sekunder, og herefter kørte den fejlfrit, og Brian Larsen mener at en sten måske har ramt krumtaps censoren (den er skiftet), men anyway, det virker hundrede procent igen, men en periodisk fejl på elektronikken er altid svær at lokalisere.

DM3 vil have base i Herning på lørdag den 22. juni, og herfra skal der køres fem forskellige hastighedsprøver, to gange hver, og på prøverne skiftes der flere gange fra asfalt til grus og retur igen, det er altid en udfordring.

Team Hyllinge Racing fører DM i Klassen, Rally National 4, og ligger pt. 7’er generelt i Dansk Super Rally

Der er 10 prøver, 5 forskellige, 112,2 km asfalt, 15,7 km grus, og prøverne er enten gennemgående eller rundbaner.

Teamet håber på tørvejr, det er altid sjovest for alle parter omkring og i et motorløb, speeden fra DM2 skal bare konsolideres, og rallyresult er tilbage, så man under løbet kan følge slagets gang, det giver ro og styr på tingene.

Ses vi, der er kaffe på kanden ….

Rallycentrum er på adressen, Godsterminalen, Godsbanevej 7, 7400 Herning

Tiderne følges via : www.rallyresult.dk
Teamet følges via : facebook.com/groups/1547558675461333

/Allan POST


Læs mere om:
 • Herning
 • 22/06/24 - Herning - Dansk Super Rally - DM

 •  
  Reklamer

  Bruno Hansen Motorsport


  H.I. Auto


  Yokohama Advan dæk