Rally Sprint   30/10/23

Bliv en del af næste års rally i Juelsminde
Også i 2024 skal der køres rally ikke bare i selve Juelsminde by, men også flere steder på Juelsminde-halvøen. Det Juelsminde Sprint, som så dagens lys i 2022, voksede sidste år til at blive anden halvdel af et DM-rally, og næste års løb den 16.-17. august kommer til at blive endnu større.

”Vi har besluttet os for udelukkende at arrangere DM-rallyet på Juelsminde-halvøen, men det kræver, at der er andre frivillige hænder end dem fra rallyverden, som er klar til at give en hånd med,” siger Ib Kragh, som har været primus motor bag de sidste rallyarrangementer, som har været afviklet i lokalområdet. I arrangørgruppen bag næste års løb indgår også Tina Brixen og Erik Steen fra EC Sikring, som har bakket trofast op omkring de tidligere udgaver af løbet, samt Jeannette Kvick, der udover at være aktiv co-driver i sporten også medbringer erfaring med det organisatoriske setup omkring danske rallyer.


Rally vender tilbage til Juelsminde, og arrangørgruppen inviterer lokale foreninger til samarbejde
(Foto: Jokum Tord Larsen)

”At afvikle et DM-rally kræver mere end et felt af hurtige rallybiler med deres mandskaber. Der skal også hjælp til omkring de forskellige hastighedsprøver, som løbet bliver bygget op om,” siger Jeannette Kvick.

”Vi vil gerne lave nogle win-win-samarbejder med de lokale idrætsklubber og borgerforeninger efter den model, jeg har oplevet som en stor succes ved andre DM-rallyer i de seneste år. De lokale klubber og foreninger kan hjælpe os med nogle af de praktiske opgaver op til og under løbet, og så kan rallyet hjælpe foreningerne med at tjene gode penge med boderne på forskellige hastighedsprøver.”

Arbejdsgruppen bag næste års rally inviterer områdets idrætsklubber og forskellige foreninger til et informationsmøde, hvor der vil blive orienteret om løbet, men også om de muligheder, foreningerne har for at kunne blive aktive i løbet. Informationsmødet finder sted onsdag den 8. november klokken 19.00 på Hotel Juelsminde Strand. Der serveres kaffe og kage, men af hensyn til planlægningen ønskes forhåndstilmelding på 20 14 50 09.

Morten Alstrup


Læs mere om:
 • Juelsminde
 • 30/05/10 - Juelsminde - Rally Sprint

 •  
  Reklamer

  Yokohama Advan dæk


  Bruno Hansen Motorsport


  H.I. Auto