Rally Sprint   23/10/23

Sidste start i sæsonen for Ib Kragh
Nu lakker Ib Kraghs 2023-sæson mod enden. Lørdag har han sæsonens sidste start i sin Hyundai i20N Rally2. Det sker, når han deltager i landsfinalen i Yokohama-mesterskabet på det gamle Stigsnæsværks arealer, syd for Skælskør.

”Jeg har aldrig før kørt rallysprint på området, så det bliver helt nyt for mig,” siger Ib Kragh. ”Det tegner til, at vi skal kæmpe på en traditionel industriprøve, og så må vi se, hvad det kan række til.”


Lørdag kører Ib Kragh sit sidste løb i denne sæson

Ib Kragh har kvalificeret sig til deltagelsen i landsfinalen i Yokohama-mesterskabet gennem sine resultater i den vestdanske Yokohama-turneringen, hvor han tog sejren i klassen for de firhjulstrukne Rally2- og R5-biler.

”Min værste konkurrent bliver efter alt at dømme Anders Lysen, som i sin firhjulstrukne Suzuki er noget af en hård nyser, når det kommer til Yokohama-rallysprint på Sjælland,” vurderer Ib Kragh. ”Anders har således vundet den samme klasse som mig, bare i den østdanske Yokohama-turnering.”

Ib Kragh stiller til start sammen med sin faste servicemand Bo Mølgaard, og han har mulighed for at tage sin tredje rallytitel i denne sæson.

”Ved DM-ugen i Aalborg tilbage i juni vandt jeg sammen med Karsten Isaksen DM-titlen i rallysprint, og så har jeg for nylig vundet det nordiske rallymesterskab i Rally2-klassen,” siger han. ”Det nordiske rallymesterskab har været udskrevet over fire løb – et i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge og Finland. Jeg deltog i den danske afdeling sammen med Karsten og sammen med Jeannette Kvick i den norske, og resultaterne sammen med dem fra de to løb har givet mig min første internationale titel.”

IK Motorsport


Læs mere om:
 • Ib Kragh
 • 28/10/23 - Rally Sprint

 •  
  Reklamer

  Yokohama Advan dæk


  H.I. Auto


  Bruno Hansen Motorsport