DM Rally   13/10/21

Bisted Motorsport 2’er i årets sidste DM-løb
Det var et par afslappede fyre i Jesper Bisted og Arly Larsen som kom ind efter notekørslen til årets sidste DM løb, Rally Naturens Rige med base i byen Tarm.

Vejrliget var fantastisk smukt denne lørdag i Tarm, og Jesper var opsat på at vise at det hjemførte DM var havnet hos de rigtige, den skulle have fuld smadder hele dagen, dog uden at køre med hovedet under armen.

Jesper Bisted:
”den var lidt tricky, hvor meget skulle der satses, bilen skulle gerne hel med hjem inden vinter renoveringen, men vi var enige om at gøre en god figur, og så nyde løbet, noget vi normalt ikke når under selve rallyet”.

Igen viste konstellationen Jesper – Arly og den hurtige Ford Fiesta Super 2000, sig som en hurtig samlet enhed, og inden sidste prøve lå de 2’er i klassen samt 9’er generelt.

Den skulle have flad sål på årets sidste DM-prøve, årets sidste Power Stage, årets sidste adrenalin sus, og det gik vældigt, over stok og sten med god flow. Halvvejs inde på prøven knækker/brækker manifolden, og trækkraften forsvinder markant, dermed faldt de ned på den generelle 11. plads men bevarede andenpladsen i klassen på dagen.

Stor præmie festivitas var der om aftenen, hvor Jesper og Arly blev hædret for deres danske mesterskab, en sæson hvor det endelig lykkedes at hjemkøre et DM, og hvor Jesper under aftenens præmie overrækkelse og middag kunne sidde og evaluere dagens indsat og sæsonen overall, se det gav et smil på læben hos Jesper.

Uden mad og drikke dur Jesper ikke, men uden teamet og hans trofaste anden kører var han aldrig noget hertil, rally er en holdsport og det er holdet som vinder et DM sammen.

Allan POST


Læs mere om:
 • Arly Larsen
 • Jesper Bisted
 • Ikast
 • 09/10/21 - Ikast - DM Rally - DM

 •  
  Reklamer

  H.I. Auto


  Yokohama Advan dæk


  Bruno Hansen Motorsport