Rallycross - DM   05/10/21

Godkendt afslutning på sæson 2021
Det sidste løb for i år er kørt i Rallycross. De sidste point er delt ud, og vinderen er fundet.

Peder og Volvo’en stillede til start i 6 afdelinger i DM i Rallycross. Egentlig var der planlagt 7 afdelinger i dette år. Tomelilla i Sydsverige skulle have været vært for et løb i juni, men grundet Corona situationen blev det desværre aflyst af DASU i sidste time. Dette var teamet meget kede af, da de, og mange andre, havde kæmpet en lang og sej kamp for at få et løb i udlandet.

Efter de to første løb, som endte med to 4. pladser, gik Peder i tænkeboks. Han var ikke helt tilfreds med opsætningen af bagtøjet. Så nu skulle der eksperimenteres, så den rette opsætning kunne findes og overføre hestekræfterne ud i baghjulene. Dette skulle også gøre, at Peder kom hurtigere ud af starten. Det lykkedes at finde den rette opsætning og det resulterede, i en meget flot 2. plads i det efterfølgende løb.

Hele sæsonen er der blevet kæmpet med både danske og svenske kørere, om de vigtige point til mesterskabet. Peder har kørt stabilt og hurtigt igennem hele sæsonen. Han fik bl.a. sat hurtigste tid af alle, i flere heat. Men når finalerne skulle køres, var det den hurtige svensker Stefan Kristensson der tog de fleste 1. pladser og dermed flest point. Den samlede DM-stilling var meget tæt til det afgørende løb i Nysum i den sidste weekend i september. Intet var afgjort før sidste bil havde fået målflaget. Her ender Peder på en 3. plads. Og dette gør at Peder får point nok til en samlet 2. plads i mesterskabet.
I alt endte Peder med to 2. pladser, en 3. plads og tre 4. pladser.

Nu skal Volvo’en have en lille pause efter en hård sæson, inden den skal have lidt kærlighed før sæsonstart i 2022.

Hele teamet vil gerne takke sponsorer, familie og venner for opbakning og godt samarbejde igennem hele sæsonen og ser frem mod en ny og spændende sæson 2022.