Rally Sprint   07/09/21

Tæt fight er sjovt ræs
- og det var tæt denne søndag i Ringkøbings industri kvarter, da kvartetten i Aage Jensens klasse kørte om sekunderne til Yokohama Mesterskabet Vests anden afdeling, på vel nok en af de bedste prøver i serien.

Efter total optur i første afdeling af mesterskabet, så var Aage Jensen og Esben Dallerup klar til endnu en hård fight i bulder klassen, hvor de huserer med deres veltrimmede Peugeot 106.

Aage Jensen
” Jeg vidste på forhånd godt at, på dagen ville Jens Kristian Jensen/Svend Åge Nielsen i Peugeot 106 Kit Car være noget af en mundfuld, men vi tog kampen op, og kørte til absolut limit af vores egen formåen. Ydermere kører Jakob Faarup/Winnie Poulsen imponerende stærkt i deres FIAT Uno, så taktikken var simpel, fuld gas fra første meter”.

Rally er sjovest når man selv kan være med hvor det brænder, og inden finale heatet lå Aage og Esben på en solid 3’er i klassen YM5, men her skete der noget, da voldsomme vibrationer kom op gennem gearstangen, noget var sket og ramt, og måske en trækaksel slået skævt. Det gjorde at Aage satte kadencen voldsomt ned, og bare gennemførte for at få så gode point som muligt.

Det blev til klassens tredje plads, desværre udgik Jakob og Winnie i Fiat Uno, og Bent Sommer Andersen/Daniel Temberg kørte klassens andenplads i hus. I front af klassen suverænt kørte Jens Kristian og Svend Åge etteren i hus, så Peugeot 106 på alle podie pladser.

Nu skal bilen hjem og serviceres, og problemet skal lokaliseres, da Aage og Esben snart igen skal i ’skolegården’, og lege hvem er hurtigst med deres legekammerater, jo rally er skønt.