Rally   07/02/21

Boisen Motorsport kåret til Årets Rallyteam
Efter et fantastisk år for Boisen Motorsport i 2020, kom der lørdag aften endnu en titel i hus til teamet.

Lørdag aften blev Dansk Motorsport Award afholdt hos Haaning Collection i Bagsværd. Her var Martin Johansen og Finn Thomsen nomineret i kategorien som Årets Rallyteam for teamets præstation i 2020-sæsonen, hvor Martin og Finn vandt Dansk Super Rally.

Udover Martin og Finn, var tre andre stærke teams nomineret i kategorien; Kristian Poulsen og Ole Fredriksen, Jacob Madsen og Line Nedergaard samt Rasmus Sørensen og Heidi Knudsen. Alle nominerede har leveret flotte præstationer i 2020 og derfor var der lagt op til et tæt løb om titlen. ”Vi har meget respekt for vores konkurrenter, og var derfor meget spændt på, hvem der ville løbe af med sejren” fortæller Martin Johansen.

Dansk Motorsport Award blev afholdt uden publikum og derfor var de nominerede heller ikke til stede ved arrangementet. Derimod blev arrangementet vist på Facebook, så der var mulighed for at følge med hjemme fra stuerne. Her fulgte mange seere med, da Martin Johansen og Finn Thomsen løb med titlen som Årets Rallyteam. ”Vi er utrolig stolte over prisen og utrolig taknemmelige for, at så mange mennesker har valgt at stemme på os.” fortæller en glad Martin Johansen, som ved aftenens prisuddeling også benyttede muligheden for at takke teamets trofaste sponsorer for at gøre sejren mulig.

Boisen Motorsport ser nu frem mod 2021-sæsonen og glæder sig til igen at komme ud på hastighedsprøverne.

Dansk Motorsport Award kan ses eller genses her.

Boisen Motorsport


Læs mere om:
 • Kim Boisen
 • Martin Johansen

 •  
  Reklamer

  Yokohama Advan dæk


  H.I. Auto


  Bruno Hansen Motorsport