Crosskart   12/10/20

Laulund Motorsport er stærkt kørende i sæson 2020
Laulund Motorsport startede året ud, med en tur til vores hovedstad, hvor der var Danish Motorsport Award, her var Mathias indbudt til at modtage en pris fra DASU, han modtog prisen for årets talent offroad i 2019.

Motorsporten har været meget anderledes i år, først var der ikke udsigt til vi kom ud at køre pga. corona, med heldigvis lukkede regeringen lidt op på de udendørs sportsarrangementer, så det kunne lykkes klubberne at afholde løb, men under skærpede restriktioner.
Vi i Laulund Motorsport syntes selv vi har haft en fantastisk sæson. Både Mathilde og Mathias er rykket op i nye klasser til sæson 2020.

Mathilde er skiftet til den nye vægt/effekt klasse hvor bilerne kører efter hvor mange HK de har, her skal de tilpasse vægten efter devisen, hver bil skal yde ”ens”. Mathilde havde lidt udfordringer i starten af sæsonen, hvor hende og bilen lige skulle finde hinanden igen, de har kørt nogle gode løb i sæsonen med div. udfordringer. Mathilde endte som samlet 4’er i klassen. Det er super godt kørt med de udfordringer de har haft i løbet af sæsonen, hun er meget tilfreds. Mathilde bliver til finaleløbet kåret, som årets kvindelig kører inden for Rallycross i 2020.

Mathias skulle kun køre Crosskart i år men pga. af corona, syntes han, at han ville køre de løb der blev åbnet for og det første blev et folkeraceløb.
Mathias endte med at få kørt fuld DM i både folkerace og i Crosskart i år.
Han endte med at blive Dansk mester i Folkerace Junior og sølv vinder i Crosskart 250cc, her blev Mathias også kåret som årets fighter i 250cc.

De har begge deltaget i Landskampen, hvor kørere fra hele Norden deltager i Folkerace på Sjælland. Mathilde måtte en tur på taget i B-finalen. Mathias kørte sig direkte i A-finalen, hvor han endte med sølvet.

Det sidste løb i år, blev kørt i weekenden, i Nysum, dette løb er også kaldt DM-revanchen.
Her havde de åbnet op for en baghjulstrækker klasse. Både Mathilde og Mathias stillede til start i denne klasse, de have begge lånt en bil hver, af Hejslet Motorsport.
Det var først gang Mathilde skulle køre baghjulstræk. Både Mathilde og Mathias havde en hyggelig dag, hvor de endte i hver sin ende af resultatlisten.

Tak til alle de dygtige fotografer for alle de flotte billeder de har fået taget gennem sæsonen
Hoffmann foto, K-j Foto og Ansta foto, se mere på deres Facebook sider.

Anja
Laulund Motorsport

 

Reklamer

H.I. Auto


Yokohama Advan dæk


Bruno Hansen Motorsport