Rally Sprint   14/09/20

1-2-3 og så UDGÅET
Dette er en sjælden presse meddelelse for Jens Kristian Jensen og Svend Åge Nielsen, begge Holstebro, de måtte til 3. afdeling i Yokohama Mesterskabet Vest lide den tørn at bilen i tredje heat holdt bomstille inde på prøven, dermed exit for de to som oftest kører en klassesejr sikkert i hus.


(Foto: Allan POST)

STEDET VAR RINGKØBING, prøven en af de bedste i Yokohama regi, især for de mere motorstærke biler, men Jens Kristian og Svend Åge var klar til at køre om sejren, vejret blev op af dagen helt tørvejr, det absolut sjoveste vejr at køre motorløb i.


(Foto: Allan POST)

OG HVAD BETYDER SÅ 1-2 OG 3, jo hvert heat havde deres lille historie, negativt set, men omvendt, skulle uheldene komme så lad dem komme i det samme løb.


(Foto: Allan POST)

HEAT 1, her kørte teamet en omgang for meget, det koster altså big time, men flere gjorde det samme, men det er ingen undskyldning, til Yokohama er det vigtigt at være sikre på omgangene og at tælle rigtigt.


(Foto: Allan POST)

HEAT 2, bedre men et sprunget lærred i det ene fordæk gav ustabilitet i kørslen og teamets Peugeot 106 Kit Car ville låse forhjul, men det gik bedre men ikke optimalt.


(Foto: Allan POST)

HEAT 3, her gik det ellers fint, prøven var vendt om og dermed lidt hurtigere, men teamet fik en omstart grundet en anden deltagers uheld. OG kort efter starten her, så kunne Jens Kristian mærke manglende trækkraft, og pludselig gik motoren ud. Der er kompression og måske noget tænding, men videre kom temaet ikke, 1-2-3 og udgået, tilbage til Holstebro og få lokaliseret fejlen og op på hesten igen.

Allan POST


Læs mere om:
 • Kongensbro
 • 06/09/20 - Kongensbro - Rally Sprint

 •  
  Reklamer

  Yokohama Advan dæk


  H.I. Auto


  Bruno Hansen Motorsport