Rally   15/04/20

Information fra Mini Rally Syd (MRS) – Aflysninger
Dansk rally er som alle andre sportsgrene under pres i 2020. I disse Corona-tider, hvor det er vanskeligt både at arrangere og afvikle rally, har MRS-organisationen valgt at tage størst muligt hensyn til både de beboere der er berørt når vi kører rundt og indhenter tilladelser i planlægningsfasen, samt til alle de hjælpere og officials der er involveret i planlægningen og afviklingen af løbene.

MRS 1 - Cimbern Rally der skulle have været kørt lørdag d. 18. april, er foreløbig flyttet til d. 5. september.

MRS 2 – Sydjysk Rally d. 27. juni, aflyses. Løbet er færdiglavet, men på grund af myndighedernes begrænsninger om forsamlinger i større grupper, bliver vi nødt til at lægge løbet i skuffen til en anden god gang. Det vil ikke blive afviklet i 2020.

MRS 3 – Anderup El Rally d. 22. august aflyses af samme grund, samt at vi på grund af COVI 19 ikke har mulighed for at stemme dørklokker og indhente tilladelser til afvikling af løbets hastighedsprøver. Anderup El Rally vil ikke blive afviklet i 2020.

Såfremt Cimbern Rally, som forventet, kan afvikles d. 5. september, bliver Mini Rally Syd turneringen i 2020 afviklet over to afdelinger. Hvis det ikke er muligt at gennemføre Cimbern Rally, bliver der blot en tællende afdeling, som vil være MRS 4, Rally Midtjylland i Kjellerup den 2. oktober.

Med venlig hilsen, og god sommer,

Mini Rally Syd – styregruppen
Arne Pagh / Niels Erik Jørgensen

www.minirallysyd.dk


 
Reklamer

Yokohama Advan dæk


H.I. Auto


Bruno Hansen Motorsport