DM Rally   17/09/19

Til tandlæge op til Rally Roskilde
Og det var ikke rallychaufføren Jan Jacobsen/Holstebro som måtte til tandlægen, men hans rally rekvisit, Opel Corsa OPC, den skulle lige have åbent gearkassen, og have tænderne efterset, faktisk var det ’kun’ en knækket bolt til spærret.

Heldigvis blev dette opdaget i et ikke tællende rallysprint i Ringkøbing, og dermed kan Jan Jacobsen/Holstebro og codriver Henning Kristensen/Resen stå skarp og parat til det kommende DM, på lørdag omkring Roskilde.

Rallycentrum bliver på Roskilde Dyreskue, og herfra skal der køres 10 hastighedsprøver, heraf 4 forskellige, på i alt 83 kilometer. Den ene prøve skal køres 4 gange, og prøvernes udformning og karakter bliver til, at teamets Opel Corsa OPC nok skal få brug for sjette gearet.

Jan glæder sig til igen at skulle sætte sig bag ruskindsrattet, og lytte til Hennings stemme, og heraf levering af noternes præcise beskrivelse af vejforløbet, og at få adrenalinen i højeste gear, hvilket det kræver af både mandskab og bil, i klassen, hvor nølen og en langsom start er bandlyst, hvis man skal køre sig på podiet i Klasse/Gruppe E.

Allan Post for
Jan Jørgensen


Læs mere om:
 • Roskilde
 • 21/09/19 - Roskilde - DM Rally

 •  
  Reklamer

  Bruno Hansen Motorsport


  Yokohama Advan dæk


  H.I. Auto