Rally Sprint   11/09/19

Fire sejre på stribe for Jens Kristian Jensen
Fire sejre på stribe, og måske ligger den femte lige rundt om hjørnet, her snakker vi rallysprint, Yokohama Mesterskabet Vest, og makkerparret som ligger til den femte sejr, er Jens Kristian Jensen/Svend Åge Nielsen, begge Holstebro, i den velkørende Peugeot 106 Kitcar.

Den fjerde sejr, af fire mulige kom søndag den 8. september til Ringkøbings afdeling af Yokohama Mesterskabet, på den vel nok bedste prøve i serien i år. En prøve som Jens Kristian elsker at køre i hans hurtige Peugeot 106, en bil som i år ikke har slået en prut forkert, simpelthen så stabil rent mekanisk, og derudover har manden bag ruskindsrattet været ligeså stabil og piv hurtig, og ja sejren grundlægget hjemme på værkstedet, bilen er klargjort med kærlighed og faglig grundighed.

Jens Kristian beretter
”prøven i Ringkøbing har alle elementer som gør den sjov, både i en hurtigere og større bil end min men så sandelig især for en bil som min. Der skal hele ’værktøjskassen’ i brug, når vi snakker køreteknik, placering af bilen i de mange forskellige sving kombinationer, finde den hurtigste linje, og bremse og accelerere på DET rigtige millimeter præcise tidspunkt, derfor er den så hamrende udfordrende”.

Vejret på dagen var bare til et stort FEM TAL, og arrangørerne havde bare sørget for at deltagerne kunne have en fantastisk dag, både sportsligt, men så sandelig også i sprintes ryttergård.

Suveræn Klassesejr, samt 28 generelt, ud af 50 fuldførte mandskaber, og dermed mesterskabet i hus med syvtommersøm.

Finalen i Yokohama Mesterskabet, skal køres lørdag den 19. oktober i Erritsø ved Fredericia, og denne prøve er ikke kørt siden 2016, og i år i en lille ændret udgave. Jens Kristian Jensen kørte ikke finaleafdelingen i 2018, dette skal der ændres på i år, og gerne med årets femte klassesejr i skaftet bagefter.

Allan POST


 
Reklamer

Yokohama Advan dæk


H.I. Auto


Bruno Hansen Motorsport