DM Rally   03/09/19

Nyman udgik, Et historisk øjeblik
, og grunden til det historiske øjeblik skal ses i lyset af, at sidste gang Kasper Nyman Andersen/Vejen udgik i et rally, det var i en Suzuki Swift i sæsonen 2007.

SS 5 Til SUZUKI RALLY/DM4
, var stedet og øjeblikket hvor Kasper og hans codriver Claus Kammersgaard/Grindsted i deres Skoda Fabia R2 måtte udgå, og ikke på en kørefejl, men på en defekt, en simpel gummi O-ring i hovedcylinderen til Fabia’ens forreste bremser, en O-ring til få øre mens konsekvenserne var meget dyrere.

KASPER NYMAN
”Løbet startede godt for os, i klassen var vi med helt i toppen både på SS1 og SS2, en tæt kamp med Jacob Madsen/Suzuki Swift og Frank Nielsen/Citroën C2R2 Max, vejret var stegende hedt, men det påvirkede hverken vores koncentration eller performance”.

PÅ PRØVE 3
, var tiden knap så fantastisk, men Kasper troede på at de havde en punktering, men det havde de ikke. Til gengæld viste de klassen i klassen, og satte en ’stunning’ tid på Prøve 4, nu var selvtilliden tilbage, og da den førende i klassen Rasmus Sørensen var udgået, så kunne en toppræstation denne dag give værdifulde DM point.

SIDELÆNS
, men desværre ned i grøften ved chikanen inden mål på SS5,

KASPER NYMAN
”der var godt tempo og engagement i både bil og mandskab, men da jeg skal bremse ned til chikanen få hundrede inden målstregen, da går bremsepedalen i bund. Nu skulle der tænkes og reageres hurtigt, nærmest på refleks, hvis tønderne var med vand i så var det helt slut. Farten var for høj til at prøve at manøvrere igennem chikanen, så kom sidelæns igennem chikanen og ned i grøften, og så var det løb til historiebogen, det var lidt ubehageligt at miste bremserne, det har jeg aldrig prøvet før, og ærligt, pisse træls !!”.

DER HOLDTE SKODA’N SÅ
, på maven og videre fremfærd var umulig, mest ærgerlig var de nu manglende point i DM regi, DM chancerne er nu ret så urealistiske for Nyman Motorsport.

SØNDAGEN, DAGEN DERPÅ
, skaderne er beset og bilen adskilt, og stumperne bestilt.

ÆRGELSEN SIDDER
, stadig i Kasper Nyman, ikke så meget omkostningerne og arbejdet i at udbedre skadens omfang, men mere det at DM titlen og podiepladserne nu mere skal afgøres af andres uheld og ikke af ens egne evner.

Allan POST


Læs mere om:
 • Claus Kammersgaard
 • Kasper Nyman Andersen
 • Sorø
 • 31/08/19 - Sorø - DM Rally

 •  
  Reklamer

  H.I. Auto


  Yokohama Advan dæk


  Bruno Hansen Motorsport