Klubrally   10/06/19

Knægten elsker rally
Og er opfostret i rallysporten gennem sin far Poul-Erik Hansen, og knægten som omtales er, Anders Kirkeby Hansen, bosiddende i Viuf, 22 år gammel, og sit daglig profession er tekniker hos Jysk CTS (styring af varme og ventilation i store bygninger).

I FRITIDEN, er passionen RALLY, og han er selv kører, i begynder disciplinen Klubrally, hvor han pt fører Speed Nord serien i sin Klasse 7, i hans Ford Focus 1,6.

Med snusfornuft er bilen en Ford Focus 1,6 årgang 2002, med 100 hestekræfter, der er monteret OMP bur, og undervogn og dæk er optimeret, men derudover er bilen 100 procent standard. Dermed er den billig i drift, og meget holdbar, og med kun knap et år bag rattet for Anders Kirkebys vedkommende, så er køretræning alfa omega.

Og når der ikke er egne løb på programmet, så er han codriver for Michael Gøttrup i en Citroën C2 i bla. DM rally, og DERUDOVER servicemand for Rasmus Jepsen, når han enten ikke selv kører eller er codriver, RALLY NØRD PÅ FULD TID !!!

SAMMEN, med sin far Poul-Erik, men også gennem ham, er rally interessen kommet og vokset hen af vejen, og med jysk fornuft med hjemmefra, så har en uddannelse og efterfølgende arbejde haft første prioritet. For rallysporten er både tidskrævende og en bekostelig affære, men Anders er i en alder af 22 år godt polstret hjemme fra, og viser sit engagement både som kører, codriver og servicemand, en ung knægt som er guld værd for sporten, og omvendt.


Allan POST
 

Reklamer

Yokohama Advan dæk


Bruno Hansen Motorsport


H.I. Auto