Rally   04/05/19

Den niende Opel Adam Cup bil i DM regi
Køreglæden skal være fundamentet for Rene Pallesen, årgang 1974, bosiddende imellem Kolding og Egtved, efter nogle år i hans meget fine og hurtige, Renault Clio Gruppe DK, så har han besluttet sig til at sadle om, og det til en Opel Adam, i den nye danske, Adam Cup Denmark.

Den er sjov, velkørende og en rigtig racer, med fin undervogn og sekventiel gearkasse, og motoren yder lige i underkanten af de 150 heste, på en 1,6 liters maskine.


Her er den Opel Adam som Rene har købt - her i DM1

Og Adam Cuppen, Rene, ’ Jeg har snakket med Lars Magnussen omkring den nye cup, og jeg tror selv på, at min beslutning på mange måder er den rigtige for mig’.

’Jeg har været ude at køre en tur i Adam’n, og jeg må sige, at den styrer og kører fantastisk. Selvfølgelig har den ikke det kraftoverskud som min Renault Clio havde, jeg skal omstille mig til, at holde farten hele vejen, men det er en udfordring, og derudover er der en million andre plusser’.


Rene i action, i sin gamle bil

’Køreglæden, kontra omkostningerne og det hele tiden at stå med hovedet ned i den gamle bil. Denne her skal selvfølgelig også serviceres, men det er ikke på samme måde, den æder heller ikke dækkene så hårdt, dækkene er billigere, og så virker sammenholdet i cuppen til at være lige i min smag’.

Den niende adam, i cup regi bliver det, når Rene Pallesen og hans codriver, Alex Westphalen stiller til start i DM2 i Kjellerup Lørdag den 25. maj,
NI !!!! ens biler, hvor chaufføren på dagen er den afgørende faktor.

Bilen, er lige kommet fra maler, og så skal den kigges igennem fra a til z, og et test løb inden DM2 vil også være at foretrække, og imens Rene kigger smilende på sin nye rallybil, Opel Adam, Cup bil, ’hvor er den sød, fræk og så er den sjov at køre i ’.

Allan POST


 
Reklamer

Yokohama Advan dæk


H.I. Auto


Bruno Hansen Motorsport