DM Rally   26/09/17

Endnu en On / off-day for Rally Team Mejer i kampen om det danske mesterskab
Rally Team Mejer var optimistiske før 4. afdeling af det danske mesterskab i rally.
Der var optimisme at spore, da Rally Team Mejer lørdag morgen, den 20. september, tog hul på 4. afdeling af det danske mesterskab i rally.
Dyrskuepladsen i Roskilde, var rallycentrum for Rally Roskilde, som var 4. afdeling af det danske mesterskab i rally., samt 5. afdeling af både DASU mesterskabet i historisk rally og DASU mesterskabet i mini rally.

Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen måtte kaste håndklædet i ringen
Allerede på første hastighedsprøve, måtte Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen kaste håndklædet i ringen, og opgive videre kørsel i den ellers fine Volvo 242 Turbo. Motoren valgte at strejke, selvom den lige var blevet totalrenoveret efter det seneste rally, hvor den også gav op. Altså heller ikke point på kontoen denne gang.

Kurt Mejer i Rally Slagelse tidligere i september (Arkivbillede)
(Foto: rallypics.dk, Viggo Johansen)

Gik meget bedre for Heino Mejer og Bo Mølgaard Heino Mejer og Bo Mølgaard gav gas fra første meter. Det betød, at de efter løbet, kunne fylde bilen med pokaler og point. Det blev til en generel 4. plads i løbet, samt en første plads i klassen i både DASU mesterskabet for historiske biler og DASU mesterskabet i mini rally.

Heino Mejer og Bo Mølgaard tager et hurtigt hjørne på Roskilde Dyrskueplads
(Foto: Jens Åge Olesen)

Heino Mejer og Bo Mølgaard er godt tilfredse Heino Mejer efter løbet: ”Vi er fuldt ud tilfredse med resultatet. Vi kører et perfekt løb med det materiel vi har til rådighed, og kæmper med om topplaceringerne imod langt nyere og 4-hjulstrukne biler. Vi har fået maksimalt ud af dagen, og kan ikke forvente at kunne nå højere op i det samlede danske mesterskab, en der hvor vi ligger nu. Vi fører DASU mesterskabet historisk rally, ligger på 2. pladsen i DASU mesterskabet mini rally, og på en samlet 3. plads i det samlede danske mesterskab under DIF, kun få point fra 2. pladsen.

Næste rally for begge biler, er Rally Midtjylland, den 7. oktober, som Ikast og omegns Motor Klub arrangerer, med start i Hjøllund ved Hampen i Midtjylland.