Historisk Rally Team Mejer deltog med to biler i Dansand Historisk Rally Silkeborg
Søndag den 30. august afvikledes Dansand Historisk Rally i forbindelse med Automania, Silkeborg bilfestival. Historisk Rally Team Mejer fra Horsens deltog med de to kendte Volvo 242 turbo, som rallytilskuerne holder så meget af at se.
Bilerne blev som sædvanligt kørt af Kurt- og Heino Mejer, med henholdsvis Vagn Aage Hansen, Vejle og Bo Mølgaard, Barrit i co-driversæderne.

Heino Mejer tog topplaceringerne.
Heino Mejer og Bo Mølgaard tog hvad de kom efter i Dansand Historisk Rally.
Dansand Historisk Rally var tællende til Dansk Mesteskab for historiske biler 2015. Målet var at køre sig til toppen af podiet i klassen for historiske biler, men også at få en generel topplacering på tværs af løbets klasser.

Heino Mejer runder et hjørne i Automania Mini Rally 2015
(Foto: Tom Lindstrøm)

Før løbet udtalte Heino Mejer:
”Dansand Historisk Rally er et kort løb, på blot 55 kilometer. I så korte løb skal der være fuld koncentration fra første meter. Det mindste tab af sekunder i begyndelsen er vanskeligt at indhente igen i løbet af dagen. Vi lægger hårdt ud, og satser på fra start at opbygge et forspring, så vi kan slappe lidt af hen mod slutningen af løbet”.

Den taktik viste sig at være rigtig.
Resultat: 1. plads generelt i løbet, og dermed også en 1 plads i den historiske klasse.
Næste rally for Heino Mejer og Bo Mølgaard er 4. afdeling af det danske mesterskab i rally, som køres med start fra Juelsminde den 11. og 12. september.

Kurt Mejer måtte kaptitulere med teknisk defekt.
Kurt Mejer måtte desværre trække sig ud af løbet på prøve 5. Bagtøjet i bilen fik en defekt, som kræver en større renovering.
På det tidspunkt lå de på en samlet placering som nummer 5.

Kurt Mejer i Automania Mini Rally 2015

Der forestår en grundig gennemgang af bilen inden igen går løs i Litermont Rallye 2015 i Tyskland.
Løbet køres den 18. og 19. september i den sydvestlige del af Tyskland.
Her skal de efter forårets fire løb i West Euro Rally Cup forsvare den samlede 2. plads, som de indtager, blot et halvt point efter Aksel Schütt / Klaus Finke fra Tyskland.