Rally Sprint   05/11/10

Super afslutning på sæsonen for Lanther Motorsport
Claus Lanther og Mogens Goltlob, Kalundborg, Lanther Motorsport, afsluttede rallysæsonen på bedste vis.
Søndag den 31. oktober deltog de med deres Renault Clio Sport i landsfinalen i Yokohamamesterskabet, sammen med 65 andre deltagere.

På forhånd var holdet godt klar over at det ville være en hård nød at knække med 16 deltagere i klassen, og flere af konkurrenterne her har 270-280 hk mod Renaultens knap 200. Men ved pausen halvvejs lå holdet på en fjerde plads, 0,1 sekund efter nummer 3 og kun få sekunder fra nummer 2.

De to sidste heat blev herefter kørt med fuld attack, hvilket gjorde at holdet avancerede og endte som nummer 2 og hermed erobrede sølvet, efter Carsten Wulf / Morten Raahauge – Peugeat 306 Maxi og med Rene Pallesen / Vagn Hansen på tredje pladsen.

Dette var en rigtig god afslutning oven på en god sæson, der forrige weekend også indbragte bronzemedaljen i Minirallymesterskabet, ved finaleløbet i Roskilde. Her sluttede holdet på en flot tredjeplads generelt, med pokal til følge, hvilket også gav bronche i det samlede mesterskab, dette til trods for deltagelse i kun to af afdelingerne, men med top resultater i begge gav det point nok til den samlede tredjeplads og medaljer om halsen.

Teamet takker sponsorer, servicefolk, og alle der har støttet i året 2010.