Super 1600   23/03/07

Bjerrum Biler samarbejder med Danmarksmester
Bjerrum Biler v/Lars Bjerrum har lavet en aftale om sponsorstøtte til den 3 dobbelte danmarksmester i rally, Ib Kragh, Juelsminde. En 1-årig aftale i første omgang som løber over rallysæsonen 2007.

Vi har et ønske om at få vores hjemmeside promoveret i det ganske land, da kunderne i vores bilforretning kommer fra alle steder i Danmark. Det er således at størstedelen af biler der handles i dag, bliver handlet via internettet.

Vores mål bliver nu, i samarbejde med Ib Kragh, ført ud i livet, i det vores logo på rallybilen bliver set til rallyarrangementer landet over.


(Foto: Bjerrum Biler)

At vi valgte Ib som samarbejdspartner er ikke en tilfældighed, da han altid er garant for et godt resultat som tiltrækker stor mediedækning, men vigtigst af alt, går han til opgaven med stor seriøsitet, altid velforberedt med bilen og mentalt sat op til at køre sin chance. En cocktail der 3 år i træk har resulteret i et dansk mesterskab.

Samtidig stiller Ib til start i en helt ny rallybil, nemlig en Renault Clio Super 1600, hvilket gør mediedækningen endnu større

Da vi hos Bjerrum Biler har et bredt udvalg af biler lige fra almindelige Toyota Corollaer og Peugeot 206ere eksempelvis til biler som Audi A4 og A6 er vi helt sikre på at ramme vores målgruppe gennem dette samarbejde.


(Foto: Bjerrum Biler)

Vi vil gerne understrege, at der er tale om et samarbejde, idet vi aktivt vil bruge dette samarbejde.
Blandt andet vil Ib's rallybil blive udstillet hos os eller i hvert fald her i nærheden en gang hen over forsommeren.
Ligeledes har vi sikret os reklameplads på Danmarks eneste rallysimulator, en tro kopi af en rallybil i scala 1:1.

Denne rallysimulator ejes og drives af Ib, så mon ikke vi får den at se og prøve ved et arrangement rundt i det ganske land.

Vi glæder os til rallysæsonen 2007 og ønsker alle held og lykke.

Bjerrum Biler
Lars Bjerrum


Læs mere om:
 • Ib Kragh
 • Lars Bjerrum

 •  
  Reklamer

  Bruno Hansen Motorsport


  H.I. Auto


  Yokohama Advan dæk