Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Nicklas Nielsen tilbage i VM-føring på Fuji

FIA WEC 
12/09/22 

World Endurance ChampionshipDen danske Ferrari-fabrikskører sikrede sæsonens tredje VM-sejr i sekstimersløbet på Fuji og har sammen med AF Corse generobret LMP2 Pro/Am-føringen i FIA World Endurance Championship.
 


(Foto: Clement Marin)

Det gik akkurat som planlagt for Nicklas Nielsen og teamkollegerne, italienske Alessio Rovera og franske Francois Perrodo, i sekstimersløbet på japanske Fuji. Trekløveret fra AF Corse sikrede sig nemlig sæsonens tredje klassesejr og har nu generobret føringen i LMP2 Pro/Am-mesterskabet.


(Foto: Clement Marin)

– Kæmpe optur at være tilbage i føringen igen! Weekenden har været perfekt for os. Vi havde en rigtig god træning og i kvalifikationen sluttede vi etter i klassen og toer generelt i LMP2. Ræset forløb perfekt, lige med undtagelse af en 10-sekunders-straf grundet en hændelse med vores tætteste konkurrenter. De fik så også en straf for samme hændelse, så det gik lige op. Vi havde god fart og en virkelig stærk bil denne weekend, så stor tak til hele holdet. Intet er afgjort endnu, men med vores genvundne mesterskabsføring har vi bestemt en fordel inden finalen i Bahrain til november, lyder det fra Nicklas Nielsen.


(Foto: Clement Marin)

Sjette og sidste afdeling af FIA World Championship afvikles på Bahrain International Circuit den 10.-12. november. Inden da skal Nielsen, Rovera og Perrodo i aktion i European Le Mans Series, når femte afdeling af det europæiske langdistancemsterskab afvikles på Spa-Francorchamps den 23.-25. september.


(Foto: Clement Marin)

Nicklas Nielsen

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Fuji
  • 11/09/22 - Fuji - FIA WEC - FIA VM
  •