Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Mikkel Jensen efter VM-løb på Fuji: Vi arbejder os godt fremad

FIA WEC 
12/09/22 

World Endurance ChampionshipUdviklingen af den nye Peugeot 9X8 tog et nyt skridt, da Mikkel Jensen og teamkammeraterne Jean-Éric Vergne og Paul di Resta søndag gennemførte sekstimersløbet på Fuji og sluttede på en samlet fjerdeplads.
 


(Foto: Team Peugeot TotalEnergies)

Mikkel Jensen er umiddelbart tilfreds efter femte afdeling af FIA World Endurance Championship, hvor det lykkedes for danskeren og de to teamkammerater fra Team Peugeot TotalEnergies, franske Jean-Éric Vergne og britiske Paul di Resta, at gennemføre sekstimerløbet på japanske Fuji og rulle deres Peugeot 9X8 over målstregen på en samlet fjerdeplads.


(Foto: Team Peugeot TotalEnergies)

Undervejs i VM-løbet bragte Mikkel Jensen den franske Hypercar op på en tredjeplads, men trekløveret droppede senere ned fra et potentielt podie, da tekniske problemer tvang bilen i pit til et hurtigt tjek. Også holdets søsterbil lykkedes med at tage målflaget og gennemføre ræset.


(Foto: Team Peugeot TotalEnergies)

– Det var generelt et rigtig fint løb, ud fra den betragtning, at vi stadig er under udvikling, og at vi gennemførte alle seks timer. Dermed er vi kommet et skridt videre efter vores udfordrende debutløb på Monza, hvilket netop var vores ambition. Vi mangler stadig performance for at kunne køre efter topresultaterne, men jeg håber og tror, at vi kan vende stærkere tilbage til finalen i Bahrain, hvor vi forhåbentlig kan få bilen på podiet. Dét vil være en kæmpe sejr for holdet, som har knoklet for at få programmet til at lykkes. Stemningen er fantastisk, og motivationen er tårnhøj. Jeg synes, at vi arbejder os godt fremad, og jeg glæder mig til at komme på banen igen i november, lyder det fra Mikkel Jensen.


(Foto: Team Peugeot TotalEnergies)

Sjette og sidste afdeling af FIA World Championship afvikles på Bahrain International Circuit den 10.-12. november. Inden da skal Mikkel Jensen i aktion med Car Guy Kessel Racing Team i European Le Mans Series, når femte afdeling af det europæiske langdistancemsterskab afvikles på Spa-Francorchamps den 23.-25. september.


(Foto: Team Peugeot TotalEnergies)

Mikkel Jensen

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  • Fuji
  • 11/09/22 - Fuji - FIA WEC - FIA VM
  •