Info   23/12/21

Er det ALLEREDE jul.....
Selv om 2021 også har været et år med Corona lurende i kulissen, har der da heldigvis været mulighed for at deltage i og se en masse dejlig motorsport i såvel Danmark som uden for landets grænser. Det har ikke været let; og løbsåret kom lidt senere i gang end normalt, men med diverse tiltag lykkedes det i store træskolængder - dejligt! Og stor tak for indsatsen til arrangørerne.

Nu nærmer vi os så afslutningen på det Herrens år 2021, og tiden er inde til, at ønske vore læsere, motorsports venner, annoncører og alle samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et lyst og godt nytår. Håbet for det nye år må være, at vi igen kan mødes i motorsportens tegn til løb her hjemme og i udlandet. Og skulle der stadig være behov for restriktioner, overvinder vi forhåbentlig også dem.

Igen i år bliver det jul og nytår med restriktioner og endnu en variant af Corona, men på trods af det, og at solen er i skjul, kan vi ane forårets komme og en ny sæson, for såvel dansk som udenlandsk motorsport. Vi ved endnu ikke så meget om hvordan sæsonen kommer til at se ud, men vi er mange, der glæder os og håber på en fantastisk sæson 2022.

Et tilbageblik på året, vi nu er ved at have brugt op, viser igen at danske kørere har gjort det rigtig flot i løb på både danske og udenlandske baner. Og hvor kan man til stadighed imponeres over hvor mange passionerede kørere et lille kongerige mod nord kan levere; og ikke mindst hvor mange støtter de har, i det store danske motorsports publikum. Og mon ikke der også findes en del uden for vore grænser, der, med glæde og interesse, følger de seje danske kvinder og mænd på banerne.

Når året 2022 bydes velkommen, er håbet, at vi kan se ind i en ny sæson, hvor der igen er fuld aktivitet i motorsportsregi. Nye klasser og løb, nye og gamle kørere, kvinder og mænd, kørere, der skifter til andre klasser, og arrangementer med masser af publikum. Med det fælles ønske, at vi kan deltage og engagere os i vores fælles interesse for motorsporten, på to og fire hjul. Mange er allerede engageret i planlægningen af den ny sæson, så begynd allerede nu, at holde øje med hvad, der kommer af arrangementer, løb og tv-transmissioner i 2022.


(Foto: Pixar)

Vi fra Motorsporten.dk takker alle vore trofaste læsere, annoncører og samarbejdspartnere, for en lidt anderledes sæson 2021 og ser med længsel frem til en ny, spændende og udfordrende motorsportssæson 2022, hvor vi passer på os selv og hinanden.

Glædelig jul og godt nytår

Teamet bag Motorsporten.dk


 
Reklamer

Bruno Hansen Motorsport


Yokohama Advan dæk


H.I. Auto