Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International GT Open

Frederik Schandorff bevarede mesterskabsføring på Imola

GT Open 
27/07/21 

Den danske Lamborghini GT3-juniorkører Frederik Schandorff fører stadig International GT Open efter succesfuld weekend på italienske Imola, som sikrede nye podiepladser.
 


(Foto: Frederik Schandorff Racing)

Det blev en succesfuld for weekend for Frederik Schandorff, som sammen med sin italienske teamkammerat, Michele Beretta, og resten af Vincenzo Sospiri Racing kørte to andenpladser hjem i fjerde afdeling af International GT Open på Imola. Den 24-årige dansker, som er tilknyttet Lamborghini Squadra Corses GT3-juniorprogram, bevarer således sin føring i det anerkendte mesterskab.


(Foto: Frederik Schandorff Racing)

Frederik Schandorff brillerede blandt andet med en dristig overhaling i lørdagens løb, hvor han snuppede en position fra sin nærmeste rival i mesterskabet. Danskeren beviste også sin fart i søndagens kvalifikation, hvor han kørte teamets grønne Lamborghini Huracán GT3 Evo #63 hurtigst rundt på den legendariske italienske racerbane og dermed sikrede sig sæsonens første pole position.


(Foto: Frederik Schandorff Racing)

– Det var en stærk weekend for hele holdet. Vi havde ønsket os en sejr eller to, men med 20 sekunders successtraf i begge weekendens løb er vi godt tilfredse med to podieplaceringer. Det giver os point nok til at bevare vores føring i mesterskabet. Kæmpe tak til hele teamet for en fantastisk indsats denne weekend. Vi var flyvende på Imola og kan nu gå på sommerferie godt tilfredse, før det går løs igen til september, lyder det fra Frederik Schandorff.


(Foto: Frederik Schandorff Racing)

Næste udfordring for Schandorff, Beretta og resten af Vincenzo Sospiri Racing er femte afdeling ag International GT Open, som afvikles på den østrigske Formel 1-bane, Red Bull Ring, den 11.-12. september.


(Foto: Frederik Schandorff Racing)

Frederik Schandorff Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Imola
  •