Info   23/12/20

Når du ser et stjerneskud.....
Er der mulighed for at ønske og forhåbentlig få et ønske opfyldt. Og mon ikke vi er mange, der vil ønske at 2021 bliver meget bedre end 2020? At dansen med Corona bliver afsluttet og vi ikke behøver at være sammen hver for sig mere, men igen kan mødes om vores fælles interesse - motorsporten.

Lige nu er det er det på høje tid at ønske alle læsere, motorsports venner, annoncører og alle vore samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår. Et nyt år 2021 hvor vi, uden restriktioner, kan mødes på både de danske og udenlandske baner. Et år hvor der igen kan komme tilskuere på banerne og kørere med deres teams ikke er underlagt påbud om mundbind, sprit, at mødes på afstand, ikke måtte give hånd og et kram - alt i alt at vi igen, måske med forsigtighed, kan komme til være sammen i og om motorsporten.

Lige nu, hvor en noget speciel jul og nytår står for døren, skal vi måske trods alt lige stoppe lidt op, og tænke frem mod foråret, der venter lige om hjørnet med opstart på en ny sæson for både dansk og udenlandsk motorsport. Vi ved endnu ikke så meget om hvordan sæsonen kommer til at se ud, men vi er mange, der glæder os og håber på en fantastisk 2021 sæson.

Trods det år vi har været igennem, på godt og ondt, har mange danske kørere igen gjort det rigtig flot i løb på såvel danske som udenlandske baner. Det kan stadig imponere, at et lille land som Danmark kan levere, og være stole af, så mange passionerede kørere og entusiaster, der stiller op til ræs i ind- og udland. Det danske motorsports folk er imponerende og det skal da blive ved i årene fremover.

Når kalenderen vendes og viser 2021, er håbet, at vi kan se ind i en sæson, hvor der forhåbentlig igen vil være masser aktivitet i motorsportsregi. Nye klasser, nye løb, nye og gamle kørere, gamle kørere, der skifter til andre klasser og nye løb, og arrangementer med masser af publikum. Med det fælles mål for øje, at vi kan deltage og engagere os i vores fælles interesse for motorsport.

Mange er allerede i gang med planlægning af den ny sæson, så at holde øje med hvad, der kommer af arrangementer, løb og tv-transmissioner i 2021 - for det bliver bedre på den anden side.

Vi fra Motorsporten.dk takker alle vore trofaste læsere, annoncører og samarbejdspartnere, for en anderledes sæson 2020 og ser med længsel frem til en ny, spændende og udfordrende motorsportssæson, med masser af godt race og igen at kunne mødes.

Glædelig jul og godt nytår

Teamet bag Motorsporten.dk


 
Reklamer

Yokohama Advan dæk


Bruno Hansen Motorsport


H.I. Auto