Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Boisen Motorsport præsenterede deres nye bil.

Rally 
24/02/20 

Efter en lang vinterpause med hårdt arbejde for at blive klar til 2020-sæsonen, kunne Boisen Motorsport endelig præsentere teamets nye rallybil frem for sponsorer og andre interesserede på Au2parts’ hovedkvarter i Brabrand.
 


Der var et flot fremmøde ved præsentationen af Boisen Motorsports nye rallybil

Teamet er utrolig stolte og taknemlige over den støtte de har fået, både fra trofaste sponsorer, der har været med i mange år, og nye, der har sluttet sig til Boisen Motorsport i løbet af de seneste år. Sponsorerne har en afgørende betydning for, at teamet kan være med i toppen af det danske rallyfelt.


Direktør for Au2parts Niels Skak (til højre) bød velkommen til præsentationen af Boisen Motorsports nye rallybil

Teamet vil i 2020 bestå af de samme to mandskaber som i 2019, hvor teamet kørte med to biler: Kim Boisen og Louise Bang Christiansen samt Martin Johansen og Finn Thomsen. Begge mandskaber vil gøre alt, hvad de kan, for at være med helt i toppen af de løb teamet deltager i.

Købet af den nye Peugeot 208 R5 er, ifølge Kim Boisen, den største satsning, som han og Martin Johansen har lavet i deres karriere. ”Det betyder, at vi går fra to til én bil og mens Martin og Finn skal kæmpe om det generelle danmarksmesterskab i bilen, skal Louise og jeg, i samme bil, deltage ved nogle af de store løb i Tyskland samt udvalgte sprintløb i Danmark” fortæller en stolt Kim Boisen.


Kim Boisen kunne næsten ikke vente med at afsløre designet på bilen
(Foto: Preben Jepsen)

Boisen Motorsport er kendt for sit professionelle setup og selvom man ikke bare sætter sig ind i en ny bil og kører stærkt fra starten, så er ambitionerne for den nye bil høje.

”Vi har valgt at deltage i kongeklassen fordi vi vil være med til at kæmpe om den generelle sejr i løbene. Men det er også her, hvor der ikke er plads til at lave fejl, selvom der køres stærkt og hvor tre af vores konkurrenter har flere års erfaring med denne type bil og har vundet mesterskaber i dem. Det skal dog ikke afholde os fra at forsøge at bide dem i haserne fra starten” slutter Kim Boisen.

I løbet af den næste måneds vil teamet teste bilen i Danmark inden sæsonens første løb skal køres i Tyskland i slutningen af marts. Dette løb bliver med Kim Boisen bag rattet.

Herunder lidt data om bilen og flere billeder fra præsentationen af teamets nye bil.

Peugeot 208 T16 R5
- Bygget af Peugeot Sport i Frankrig
- 1600 cc 16V turbomotor, effekt 288 hk
- Sekventiel 5 trins gearkasse
- Permanent firehjulstræk
- 18” hjul med Yokohama dæk

Boisen Motorsport

Finn Thomsen


Læs mere om:
  • Kim Boisen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: