Info   28/12/18

Nu er det (h)jul igen og nu er det (h)jul igen
Og ja gid det var, som der står skrevet i denne julesang, nemlig at julen varer lige til påske; for så var det lige om lidt at motorsportssæsonen 2019 ville være klar til at slukke de røde lamper og sætte i gang, men vi må væbne os med tålmodighed....

Heldigvis kan vi benytte ventetiden til, at kigge tilbage på et forrygende motorsports år 2018.

Selv om det lige nu måske er juleri, nisser, gran og julemad, der fylder i tankerne på mange af os, kræver det ikke de store anstrengelser, at fortrænge det for en stund og i stedet finde minderne frem, om alle de dejlige oplevelser i motorsporten på baner og i tv gennem hele 2018. Og der er virkelig mange oplevelser og flotte præstationer at tænke tilbage på fra motorsportsbanerne i både ind- og udland.

Allerede nu kan vi begynde at glæde os og se frem mod 2019 sæsonen, hvor der forhåbentlig vil være lige så meget aktivitet i motorsportsregi. Større og mindre arrangementer, men alle med det fælles mål, at pleje vores fælles interesse for motorsport, hvor utroligt mange danskere er aktive såvel i lille Danmark som rundt omkring på banerne ude i den store verden.

Ønsker du dig ikke en kalender for 2019 i julegave, er det på høje tid at anskaffe en eller alternativt at få adgang til en, så du allerede nu kan booke tid i kalenderne i takt med at planlægningen af løb og arrangementer falder på plads - og de er allerede godt på vej.

Vi fra Motorsporten.dk takker alle vore trofaste læsere, annoncører og samarbejdspartnere, for en varm og solrig sæson 2018 og ser med spænding frem til endnu en fantastisk motorsportssæson, med masser af godt race og dejlige venskaber i vente.

Glædelig jul og godt nytår

Teamet bag Motorsporten.dk


 

Reklamer

Yokohama Advan dæk


Bruno Hansen Motorsport


H.I. Auto