Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Boisen Motorsport vinder udfordrende rally

DM Rally 
11/09/18 

Kim Boisen og Louise Bang Christiansen kørte sig til en klassesejr og en generel 3. plads i et udfordrende løb præget af skiftende vejrforhold.
Lørdag blev femte afdeling af dette års danske rallymesterskab kørt ved Hjøllund i Midtjylland. Allerede inden starten på viste vejret sig at være meget omskifteligt, hvilket gav store udfordringer for løbets deltagere, da der skulle vælges dæktype. På løbets første tre prøver var der meget vand på vejene, som derfor nogle steder var meget glatte. ”I et sving på en af prøverne rammer vi noget vand som løb på vejbanen. Dette betød af bagenden af bilen mistede grebet og derfor måtte vi en tur ud på marken. Vi var dog så heldige, at vi hurtigt kunne komme op på vejen igen og fortsætte” fortæller co-driver Louise Bang Christiansen.
 


Kim Boisen og Louise Bang Christiansen på de våde veje ved lørdagens DM

Efter pausen var vejret klaret op og vejene var derfor næsten tørre, da prøverne skulle køres for anden gang. Løbets næstsidste prøve viste sig også at blive en udfordring for Kim Boisen og Louise Bang Christiansen. Kort efter starten på prøven rammer teamet en chikane, hvilket slår bilen ud af kurs i retning mod en grøft ved siden af vejen. Kim Boisen måtte derfor kæmpe meget med at få bilen tilbage på sporet. Det våde og glatte græs gjorde det svært at styre bilen tilbage på sporet, men det lykkedes heldigvis den erfarne kører at få kontrol over bilen.

”Det var et meget udfordrende løb for os, så vi er super glade for, at det lykkedes os at få en klassesejr med hjem og samtidig slutte på den generel 3. plads” fortæller Kim Boisen.

I det samlede mesterskab ligger Boisen Motorsport nu nummer 1 i klassen og 4. generelt inden den sidste og afgørende afdeling af DM som køres den 27. oktober ved Aabenraa.

Vi håber, at vi ses

Boisen Motorsport


Læs mere om:
  • Kim Boisen
  • Louise Bang Christiansen
  • 08/09/18 - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: