Info   23/12/17

Glædelig jul og godt nytår
Til alle Jer, læsere, annoncører og alle vore samarbejdspartnere, fra alle os i teamet bag Motorsporten.dk, ønsker vi en rigtig glædelig jul samt et lyst og lykkebringende nytår 2018.

Når man her hvor året 2017 går på hæld, tænker tilbage på en super motorsports sæson 2017, føler man stadig stemningen fra de mange dejlige raceweekender, og der har virkelig været masser af dejlige oplevelser i den forgangne sæson både her hjemme på de danske baner og på de mange udenlandske baner.

Og mon ikke 2018 vil byde på mindst lige så mange gode timer i motorsportsregi - vi håber at være en del i endnu et godt og spændende år med masser af udfordringer og wruum-effekt.

Planerne for 2018 er, så småt, ved at komme på plads så vi alle kan få dem ind i det nye års kalender og planlægge vores fælles interesse for motorsport i 2018.

Vi fra Motorsporten.dk takker alle vore trofaste læsere, annoncører og samarbejdspartnere, for et godt og brugt 2017 og ser med spænding frem til endnu en fantastisk motorsportssæson, med masser af fantastisk race og hyggelige venskaber i vente.

Glædelig jul og godt nytår

Teamet bag Motorsporten.dk
 

Reklamer

Yokohama Advan dæk


H.I. Auto


Bruno Hansen Motorsport