Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Kim Boisen varm, selvom der var bidende koldt

Rally 
25/03/15 

Boisen Motorsport første rallytest i Struer, viste sig at være en kold fornøjelse. De var bidende koldt i Struer og vinden havde også godt fat i trætoppene. Så en kæmpe stor tak herfra Boisen Motorsport til alle, de frivillige som stod klar hele dagen på prøven.
 

Setup og brugte dæk

Testen i Struer skulle bruges til at finde nogle indstillinger på selve BMW´ens setup, når der køres på brugte dæk. ”Jeg havde gemt nogle gamle brugte ”soft” og ”supersoft” rallyslicks fra Ostsee Rallye sidste år, som skulle bruges til testen. Efter nogle gennemkørsler af den godt 4 km lange rallyprøve, kom der fart i bilen. Og med hurtigste tid på sidste gennemkørsel er jeg sikker på vi har fundet det korrekte setup. Og så samtidig slå den regerende Danske mester i en Peugeot 208 turbo 16 R5 er vel også et godt tegn” fortæller en glad og tilfreds Kim Boisen.


Så er rallysæsonen 2015 i gang. Bilen er gennemgået fra A-Z og motoren er nyrenoveret.

Jesper er tilbage

Jesper Petersen som holdt pause sidste år er tilbage i stolen som Co-driver. ”BMW´ens motor er nyrenoveret og jeg er også 100 % klar efter min lille pause i 2014. Vi håber på at kunne teste lidt mere, evt. til mini rally i Rødekro som skal køres den 25. april, inden vi tager kampen op i Tyskland” fortæller en oplagt og klar Jesper Petersen.

BMDJ


Læs mere om:
  • Kim Boisen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: