Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super 1600

Blundell debuterer i rally

Super 1600 
12/10/02 

Den tidligere Formel 1- og CART-kører Mark Blundell kører med i dette års britiske VM-rally, hvor han skal køre en af MG's Super 1600-biler, der kører med i junior-klassen.
 

Tidligere har også Martin Brundle forsøgt sig i det britiske rally - og den debut vil han næppe tale om, da det endte i et mega-crash. Blundells chancer for et topresultat er da også noget begrænset. Han får Bob McKenzie som co-driver - han er journalist på Daily Express. Han har dog tidligere været co-driver, så Blundell er ikke helt på bar bund.

"Jeg planlægger at køre et par rally-prøver de kommende uger for at forberede mig på den store opgave der venter, men jeg ved at det helt sikkert bliver et meget hårdt løb," siger Blundell. Det britiske VM-rally er kendt for masser af regn, mudder - og dertilhørende uheld!

Mark Blundell er endvidere MGs topnavn i deres Le Mans-projekt.

Benji
 
 

Super 1600 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: