Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Kim Boisen vinder i Rallye Stemweder berg 2014

Rally 
16/06/14 

Boisen Motorsport kom hjem med en klassesejr og en flot 3. plads generelt fra Rallye Stemweder Berg, som blev kørt i weekenden syd for Bremen i Tyskland.
 

Teamet kørte mod nogle af de hurtige tyske mestre i rallyet, som bl.a. deltager i deres Porsche GT3 biler. Boisen Motorsport kæmpede flot mod deres konkurrenter og endte også med en prøvesejr, selv mod de næsten 30 år nyere Porsche GT3 biler.

18 tommer dæk fra Yokohama
”Bilens opsætning skulle lige justeres ind, efter de første prøver på vores nye 18" dæk fra Yokohama. Bilen kørte derefter bare som på skinner og vi fik mere og mere fart i bilen. Det er helt klart de Yokohama dæk vi skal køre på i fremtiden”, fortæller en glad Kim Boisen.


Masser af tilskuere beundrer den ”fede” baghjulstrukken BMW M3

De tyske tilskuere elsker Kim Boisen
”Det er altid en fornøjelse og spænende at køre med Kim. Denne gang kommer vi ned til et vinkel-sving med 200 km/t og skal bremse ned. BMW'en kommer lidt ud i rabatten og vi snurrer rundt - ud på en mark... - lidt spændende. Fornøjelsen er de tyske tilskuer som står jublende ude på prøverne hver gang BWM'en kommer sidelæns forbi. Tilskuerne elsker bare Kim og den blå BMW. Mange af dem kommer efterfølgende også forbi på servicepladsen og skal have en autograf af den legendariske Kim Boisen fra Danmark,” slutter Dan Johannsen.

Professionelt team
Boisen Motorsports nye outfit fra Bygma og MASCOT gør nu, at teamet er et professionelt team som stiller til start hver gang. Desuden har den store transporttrailer fra Padborg Park fået nye flotte farve. BMW'en skal lige poleres til næste gang og Boisen Motorsport er klar til deres nye udfordringer i ADAC Rallye Niedersachsen, som køres den 4. og 5. juli i Harzen.

Boisen Motorsport


Læs mere om:
  • Kim Boisen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: