Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Boisen Motorsport klar til 44. ADAC Rallye Stemweder berg 2014

Rally 
12/06/14 

Ja… Vi har stadig ikke glemt vores sidste løb i Sulingerland.. Som man tit siger.. Et billede siger alt!
 


Kort efter Kim Boisen og Dan Johannsen må sande de er udgået af løbet på sidste prøve
(Foto: BMDJ)

Boisen Motorsport klar igen
Den defekte del er udskiftet og Boisen Motorsport er klar til det 44. ADAC Rallye Stemweder Berg 2014, som skal køres her i weekenden, lørdag den 14. juni 2014.
Der er i alt tilmeldt 75 rallybiler til start og sidste år fik Kim Boisen og Dan Johannsen et rigtig flot resultat med hjem. Der blev det til en klassesejr og flot 2. plads generelt.

Yokohama er det bedste
”Jeg har investeret i helt nye 18 tomme fælge til vores BMW M3. Det nye 18 tomme dæk fra Yokohama, gør bilen kører lidt stærkere i toppen pga. omkredsen. Ud over dette, så er de bredere som de 17 tomme Yokohama dæk vi kørte på tidligere. Og Yokohama er bare det bedste dæk” understreger Kim Boisen.

”Desuden er BMW´en gennemgået fra A-Z, sammen med vores dygtige servicemandskab. Så jeg glæder mig meget, til vi skal ud at køre igen og afprøve vores nye 18 tommer dæk” fortæller en klar Kim Boisen.


Kim Boisen og Dan Johannsen i den lyn hurtige blå BMW M3
(Foto: BMDJ)

Mangler point på kontoen
”Vi mangler point på kontoen, efter vores skæbne i Sulingen Rallye. Vi køre jo stadig om det Nordtyske mesterskab og vi skal have point denne gang. Vi har selvfølgelig også andre som gerne vil vinde rallyet i Stemweder Berg som bl.a. den tidligere Tyske mester Peter Corazza Mitsubishi EVO 9.
Flere Porsche GT3 hvoraf den ene er Ruben Zeltner, der har vundet de sidste 4 afdelinger. Ruben Zeltner fører pt. det Tyske mesterskab. Desuden et par Super 2000 biler og en del 4 hjuls trækker, som har store fordele i regnvejr og ikke mindst på grusveje” slutter Dan Johannsen.

Med venlig hilsen
BMDJ


Læs mere om:
  • Kim Boisen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: