Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Kim Boisen udgår i Sulingen

Rally 
05/05/14 

Med en 6. plads generelt og over 3 minutter ned til nummer to i klassen udgår Boisen Motorsport på sidste prøve. Kim Boisen og Dan Johannsen lå til en rigtig flot placering i 2. ADAC Mobil Pegasus Rallye Sulinger Land i Tyskland.
 

Benzin tryks regulator
”Vi troede først vi var kørt tør for benzin. Servicemandskabet kom senere med noget benzin til os, dog hjalp dette ikke det store. Vi tror det er benzin tryks regulatoren, men skal nu hjem og have undersøgt sagen nærmere. Det er trævls vi mister alle de point til det Nordtyske mesterskab, men vi må jo op på vognen igen og kæmpe videre i næste løb. Intet er tabt før sidste kilometer. ”fortæller en nedtryk Kim Boisen.


Kim Boisen
(Foto: Lukas Wernicke)

Afkørsel på IVG
”Vi har en afkørsel inde på IVG, den 20 km lange prøve på militærområdet og taber 1 ½ minut i forhold til anden gennemkørsel. Kim hørte ikke jeg sagde H2(et højre vinkel sving) og vi kørte af. Jeg måtte ud af bilen og skubbe den tilbage på vejen sammen med nogle hjælpsomme officials. Vi kæmpede noget med at få bilen fri igen, som sad fast på en træstub. Måske igen tid til at tænke på et rygestop kursus”… Smiler trods alt Dan Johannsen.

ADAC Rallye StemwederBerg
”Uden afkørsel og med lidt held havde en 3. plads generelt været i sigte, men sådan skulle det ikke være denne gang. Vores næste rally er den 13. /14. juni i Stemweder Berg i Tyskland. Sidste år blev Dan og jeg nummer to generelt. Det må vi se om vi ikke kan gentage eller måske forbedre” slutter Kim Boisen.

Boisen Motorsport
Dan Johansen


Læs mere om:
  • Kim Boisen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: