Info   24/12/12

Glædelig jul og godt nytår
Læsere, annoncører og alle vores samarbejdspartnere ønskes af hele teamet bag Motorsporten.dk en glædelig jul samt et lykkebringende nytår, samt en stor tak for sæson 2012

På trods af krise har vores sportsgren klaret sig igennem endnu et år. Det blev et år hvor vi oplevede et nyt DTC koncept overtage rollen som den nye kongeklasse i Danmark.
Danish Thundersport Championship fik en flot debut, og supertalentet Jan Magnussen kunne sammen med teamet Fukamuni Racing hjemtage sejren i seriens første mesterskabsår.
Vi ser nu frem mod en spændende 2013 sæson, med masser af godt og fair race.

Året bød naturligvis også på spændende ræs fra de øvrige klasser, Kevin Magnussen bliver nok en af de kørere fra hvem vi kan se store resultater fra, især nu hvor vejen til Formel 1 er ved at tage form.

I nogle af de øvrige spændende klasser har vi kunne opleve en del lovende nye spirer, som med mere eller mindre overbevisning har kunne vise os deres talenter på en racerbane.
Eksempelvis har den unge danske debutant Frederik Nymark, som deltager i den yderst underholdende legend klasse, kunne give os en på opleveren når han gav de garvede kørere kamp til stregen.


(Grafik: Ulrik Them Poulsen / Poulsen Racing Design)

Glædelig jul og godt nytår

Teamet bag Motorsporten.dk
 

Reklamer

H.I. Auto


Yokohama Advan dæk


Bruno Hansen Motorsport