Info   01/07/11

Skiftedag på Motorsporten.dk
Hr. Nielsen takker af
Mange år er gået siden Motorsporten.dk så dagens lys for første gang, og det har været en pragtfuld ting for teamet bag Danmarks største Motorsports site, at have en person iblandt os, der både ville og kunne dedikere al sin fritid, for at kunne værne om sitet og pleje dens ve og vel i det daglige. Det har utvivlsomt været en gave uden lige for os alle på Motorsporten.dk

At personen så tilmed fra hjemmefronten har kunne holde gejsten og skansen sammen med en lige så motorsportstosset hustru har så absolut været et mægtig plus for os alle. Vi er mange der til stadighed skal overbevise den bedre halvdel om vigtigheden af at dække begivenhederne i dansk motorsport og det problem har vist ikke været tilstede hos vores gæve motorsportstossede par Arne og Lis.

Arne og Lis har uden tvivl været den største drivkraft bag Motorsporten.dk i de forgangne år, og de har på det nærmeste været synonymet på Motorsporten.dk, men alting har en ende og således skal der efter ønske fra Arne og Lis ske en overlevering af stafetten.
Arne og Lis har med virkning fra dags dato, valgt at trække sig tilbage fra posten, som redaktør/ejer/bestyrer/skolemester på/af/ved Danmarks største motorsports site, Motorsporten.dk.

"Tiden er inde til at skulle tænke på at skulle varetage sig selv og vores øvrige interesser og at lade nogle nye kræfter komme til roret."
"At rejse er at leve" har en berømt digter ytret, derfor kommer fremtiden stadig til at kunne byde på flere af de skræddersyede specialrejser med motorsport som omdrejningspunkt med Nymark & Nielsen, rejser for de få - Og på hjemmefronten skal fritiden helliges passionen for modeltog i kongestørrelsen spor 1".

Den gode Hr. Nielsen har dog også bedyret at han skam nok kunne finde på at stille op til nogen af motorsportsarrangementerne i fremtiden, såfremt tog-tiderne tillader det, men det bliver kun som publikum, siger han "At se på andre imens de arbejder er jeg rigtig god til, jeg kan gøre det i timevis uden at blive træt".

De tilbageblevne kolleger på Motorsporten.dk vil helt bestemt savne Arne's arbejdsindsats og fremover vil det være en gruppe bestående af Morten Rønn Rasmussen, Benjamin Bredahl, Per Dons-Larsen samt undertegnede Henrik Bess, der vil forsøge at varetage den daglige drift og holde dampen oppe på Danmarks største motorsports site.

Udover den nævnte gruppe har vi heldigvis stadig de mange gode artikler og historier fra vores ihærdige skribenter, for uden dem ville sitet ikke kunne levere den megen nyhedsstof, som findes ude i de mange kroge af motorsportsverdenen.
De mange teams, kørere, klubber og kørerforeninger skal heller ikke holde sig tilbage med at tilsende os deres pressemeddelelser, som vi gerne bringer på sitet, fortsæt blot med at sende dem til os så jeres budskaber kan blive formidlet videre til de ca. 7-8.000 der dagligt klikker sig ind på Motorsporten.dk

Motorsporten.dk

Benjamin Bredahl:
Største interesse har været Formel 1 - og kombinationen af det og internettet går tilbage til midten af 90'erne, takket være Arne! Men også DTM har trukket.

Per Dons-Larsen:
I de seneste år har jeg arbejdet med produktion af diverse kulfiberemner og har i en del af fritiden været med til at skrive stort, småt, højt og bredt på Motorsporten.dk.
Den primære interesse er Formel 1, men interessen er også faldet på et par serier med tag på. Desuden knipses der af og til billeder til brug både her på sitet, men også til andre formål.

Henrik Bess:
Jeg har de senere år været ude med et kamera og dække en stor del af begivenhederne på de danske baner sammen med Arne og Lis, og jeg vil fortsat være at finde derude, når de mange talentfulde racerkørere skal ud og kæmpe om mesterskaberne med deres potente racerbiler.
Mit eget motorsportslige engagement er ganske afdæmpet, "Det kan jo blive farligt at køre så stærkt, så det overlader jeg til jer andre".
Ved siden af Motorsporten kræver det sit, når den lille hundekennel Miki Nanoq skal passes sammen med fruen Anne Mette.
Og ligesom den afgående redaktør sysles der med de skønne spor 1 modeltog, i den sparsomme fritid.

Morten Rønn Rasmussen:
Jeg har arbejdet med diverse motorsports-sites gennem mange år, primært med ansvar for det tekniske omkring databaser og visning af data. Største fritidsinteresse er fotografering og svømning, hvilket kan være en uheldig sammenblanding.

Henrik Bess


Læs mere om:
 • Tak til Hr. Nielsen for lang og tro tjeneste
 • Velkommen til Danmarks nyeste motorsportssite

 •  
  Reklamer

  Yokohama Advan dæk


  H.I. Auto


  Bruno Hansen Motorsport