Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super 1600

Sejr til Ford Puma og Francois Duval

Super 1600 
24/01/02 

Det blev belgieren Francois Duval der sikrede sig sejren i rally-VMs juniormesterskab, også kaldet Super 1600. Han kørte sig til en sikker sejr i sin Ford Puma.
 

Det var ellers Gianluigi Galli der førte løbet frem til lørdag eftermiddag inden Duval kørte sig i stilling til sejren i årets første VM-rally og det gav samtidig også hans første sejr i klassen. "Jeg er meget glad for sejren da det var meget hårdt at opnå. Sidste år havde jeg flere chancer til at vinde et rally, men i dag var det meget godt at få den første VM-sejr," sagde en tilfreds Duval efter rallyet.

Nicola Caldani, i en Peugeot 206 XS kørte sig ind på andenpladsen - han var distanceret med over 4 minutter i forhold til Duval. Roger Feghali blev nummer 3 - også i en Ford Puma.

Benji
 
 

Super 1600 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: