Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super 1600

MG vender tilbage til rally

Super 1600 
13/01/02 

MG er hen over det sidste år kommet med en del nye racerbiler, og nu kommer der også en rally racer, som kommer til at hedde MG ZR Super 1600 (EX258).
 

Debut løbet for denne bil bliver 2002 FIA Junior World Rally Championship i Monte Carlo Rally'et i den kommende weekend. Det bliver Gwyndaf Evans der kommer til at køre bilen og co-driver bliver Chris Patterson.

Bilen er udviklet af rally eksperter fra GSE Motorsport og Advance Engine Research (AER) og de skal også gøre bilen klar til start i Super 1600 klassen.

Steve Bond som er teammanager for holdet udtaler:
"Alle involverede hos GSE har arbejdet meget hårdt igennem det meste af et år for at nå hertil. Derfor er vi selvfølgeligt stolte over at kunne komme til start om kort tid, så vi kan vise alle hvor hurtig vores bil er. Vi er dog opmærksomme på at der kan komme nogle tekniske problemer i starten, og det tager vi selvfølgeligt med."

Det 70. Monte Carlo rally bliver afholdt den 17. - 20. januar.
Den totale distance bliver på 1461.28 km og køres over 15 etaper.

 
 

Super 1600 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: