Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Rally Challenge

Teamchef: Vi går efter top ti!

1600 Rally
Challenge 

20/05/06 

Teamchefen for DASU Rally Challenge, den tidligere danmarksmester Jørgen Pilgaard, forventer et resultat i top ti ved lørdagens DM rally i Kjellerup.
Det er første gang, at DASU Rally Challenge stiller til et løb med to biler.
 

Desværre har teamet fået den anden bil leveret så sent, at Jørgen Pilgaard og Freddy Pedersen ikke får kørt i bilen inden løbet i Kjellerup.
- Men det skal ikke være nogen undskyldning, og jeg er ret sikker på, at Freddy Pedersen og jeg kan ende i top ti generelt, og jeg håber, at Niki er lige i hælene på mig, siger Jørgen Pilgaard, der dog er tilfreds, hvis Niki Bjerg Larsen kan slutte i top 15.

Det 22-årige rallytalent fra Dianalund glæder sig til at tage kampen op med teamchefen og den tredje Suzuki Swift 1600 Challenge, der stiller op til DM afdelingen i weekenden, kørt af Anders Lysen.
- Jeg håber på tørvejr, så vi kan gøre det godt i vores første DM rally med bilen, men vi tager det, som det kommer. Det vil selvfølgelig være fedt at være den hurtigste af Suzukierne, og vi skal på podiet i klassen, men kan vi matche Jørgen Pilgaards tider sådan nogenlunde, er jeg godt tilfreds, siger Niki Bjerg Larsen, der ikke tidligere har kørt i samme løb som Jørgen Pilgaard.

De to gule Suzuki Swift 1600 Challenge kører DM2 med samme opsætning af undervogn osv. Dog er der en lille forskel, idet Jørgen Pilgaards bil har fået en ny indsugning, som giver lidt mere effekt.
Der er stadig småting, der mangler at falde på plads, men efterhånden er DASU Rally Challenge ved at nærme sig fuldt setup, og Jørgen Pilgaard glæder sig til, at han kun skal koncentrere sig om at køre og gøre bilerne hurtigere.

 
 

1600 Rally Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: