Bilorientering   19/11/23

Endnu en guldmedalje til Thy / Struer
Ligesom i kampen om DM-guldet vandt Børge Holm, Thisted og Jørn Mørup, Struer guld i Jysk / Fynsk Mesterskab med maksimumspoint.

Årets sæson i bilorientering sluttede lørdag, da Bjerringbro & Omegns Auto Sport stod som arrangører af den 6. og sidste afdeling om det Jysk / Fynske Mesterskab (JFM).

For de nykårede Danmarks Mestre, Børge Holm, Thy Motor Sport, Thisted og Jørn Mørup, Struer og Omegns Motor Sport var der reelt ikke det helt store at køre efter. Holdet havde vundet 4 af de første 5 afdelinger og var dermed sikre på guldet. Men Holm og Mørup ønskede at slutte sæsonen af med maner og vandt da også ganske komfortabelt årets 6 afdeling. Thy/Struer – mandskabet blev ellers noteret for 3 fejl, der hver udløste 25 strafpoint, men da holdet var hurtigst af alle til at gennemkøre ruten og kun blev noteret for 18 minutters forsinkelse på den godt 3 timer lange rute, sluttede de med godkendte 93 strafpoint.

Endnu en Guldmedalje: Børge Holm, Thisted (t.h.) og Jørn Mørup, Struer forsvarede for nogle uger siden deres DM guld. I lørdags forsvarede de også guldet i Jysk / Fynsk Me-sterskab og som ved DM guldet med maksimumpoint 200.

På løbets 2. plads kom Århus mandskabet Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe. Århus holdet var kun noteret for en enkelt fejl, men brugte 109 minutter ud over idealtiden. Dermed blev det til 134 strafpoint til Århus mandskabet, mens Grindsted kører Lars Palle og kortlæser Ole Skov fra Thy sluttede på løbets 3. plads.

De 2 første mandskaber tog sig også af guld og sølv medaljerne i den samlede stilling, mens der skulle fintælling til, for at få placeret bronzemedaljerne, idet 3 mandskaber alle sluttede på 186 point. Blandt de 3 mandskaber var Struer mandskabet Morten Jäger og Bent Mikkelsen, men det blev Randers brødrene, Poul og Egon Brøndum, der løb med bronzemedaljerne, foran Struer mandskabet.

Resultat, Hammershøj Autoophug - løbet 2023 – JFM 6.
Bjerringbro & Omegns Auto Sport – lørdag den 18. november 2023.